Apr 30, 2009, 6:20 PM

Орисия 

  Poetry
1020 0 3

Мойта майчица, горката,

вече скри от нас тавата,

цял ден се чуде и се мае,

какво да сготви тя не знае.

 

Първо беше луда крава,

тя горката мляко дава,

със месото ù заразено

го гледахме смутено.

 

После беше птичи грип,

кокошката яйце и месце дава,

мойта майка пак не дава,

скача ни отгоре като шип.

 

А сега пък има свински грип,

свинско няма да ядем,

в градината ще си посеем

само плод и зеленчук.

 

Вегетарианци ний ще станем,

на картофки и доматки,

зеле, моркови и лук,

май всички ще опрем до тук.

© Наталия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??