Jan 16, 2015, 9:45 PM  

Орисия 

  Poetry » Other
413 0 3

ОРИСИЯ

 

Кой от гдето е минавал

все със нас се е сношавал...

 

НОВАТА ГЕНЕРАЦИЯ

 

Във времето на българската демокрация

успехи за крадлива генерация...

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??