Nov 1, 2018, 9:24 AM

Орисия 

  Poetry » Other
613 4 18

Орисията ни е такава -

сутрин ний замесваме деня,

като бабите си първи ставаме,

лепне по очите ни съня.

 

С боси стъпки в тъмното се лутаме,

светва лампата, децата спят,

тихичко гръбчетата завиваме

и завъртаме с ръце денят.

© Мария Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??