Sep 17, 2008, 12:07 PM

Орисия 

  Poetry » Phylosophy
599 0 1
 

Орисия

 

Съдба ли си, или пък  орисия.

Довършвам недовършени дела.

От дъното горчилка  ще изпия.

Ще моля и пак ще  благословя!

 

С обич давам ти разплата.

С нежност времето ще спра...

С песен ще убивам самотата.

С мисли мога да те променя!

 

Ще те открия във случайна среща.

Ще те прегърна като кръст.

Ще те извървя със вятъра насрещен,

преди да се превърна в пръст.

 

Ще те обикна - грозна и нещастна,

че ти си ми единствена сега,

че грешна съм, макар и свята,

орисала си ме да съм така.

 

 

© Петя Данаилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??