May 27, 2015, 11:20 PM

Осем сезона любов 

  Poetry » Love
471 0 1

Обичам лятото,
защото тогава се влюбих.
Влюбих се в живота,
във вечно търсещите ме очи,
във усмивката - неподправена,
в общите мечти.
Осем сезона продължава любовта,
огънят гори само осем сезона.
След осем сезона,
очите не търсят,
усмивката угасва,
мечтите се превръщат в мираж.

 

Още осем сезона
след онези вълшебни осем.
Пак е лято!



27.05.2015г.

© Гюлджан Джебирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??