Sep 12, 2008, 10:00 AM

Още е лято... 

  Poetry » Landscape
1003 0 27

Лунен сърп

звездите

окосява...

Грейва

лъчезарна

вечерта.

 

В чуден хор

щурците

пак възпяват

с порив

всеотдаен

любовта.

 

Млечен път

в душите

засиява.

Диша

в нас безкрайна -

вечността...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??