Nov 4, 2010, 8:48 PM

Още една вечер 

  Poetry » Love
790 0 0

Още една вечер

 

Още една вечер прекарвам без теб,

oще една вечер ти не си до мен,

oще една вечер без твойта топлина,

oще една вечер без твойта усмивка,

oще една вечер проронвам за теб сълзи,

 

oще една нощ те сънувах,

явно отново ме чака още една безсънна нощ.

© Иван Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??