Dec 22, 2014, 1:35 PM

Още сме будни 

  Poetry » Love
529 0 0

И ето - самотата ни поглъща:

сиви сенки, мрачна стая.

Спомените мисълта прегръщат,

опиянено там ме търсиш - зная.

 

Аз ще идвам вечер във съня ти,

спотаила дъх до тебе ще приседна.

Ще те гледам кротко, няма да те будя.

... И ще си повтарям, че е за последно...

 

Ще ме търсиш денем, нощем,

в стари снимки, вещи овехтели.

Ще се питаш струва ли си още;

вече чувствата дали не са умрели?!

 

Не! - Едва ли любовта заспива,

щом двамата сме още будни.

Дори и разделени не изстиват - 

две сърца обичат се безумно!

 

ЦГ.

 

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??