Jun 6, 2008, 11:34 AM

Още те обичам 

  Poetry » Love
748 0 7

 

 

Изтръсках трохите

от любов.

Останали

след тръгване.

Птиците нахраних

с тях.

В песен те изпях.

В молитва

изпросих

опрощение

на греховете ти.

В икона сложих

и вина,

и наказание.

От болката познах,

че те обичам още.

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??