Jul 17, 2024, 4:18 AM

Осмелих се 

  Poetry
150 0 0

Осмелих се!

И после стана тихо, много тихо.

Дори започна малко да боли. 

В сърцето си аз трябваше 

да продължавам да те крия. 

Как се осмелих

да те повикам на глас?

Как се осмелих от мечта 

да те превърна в желание?

Паля свещ,

стискам ръце,затварям очи.. 

Пожелавам си.. 

Не бива!

По лицето ми се стичат сълзи. 

В гърлото ми е заседнала буца. 

Не мога да поискам това..

Нали? 

© Миглена Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??