На този ден цветя за теб събирам.
Далеч от мен си. Как да ти ги подаря?
Безброй слова в главата ми напират,
но нямам сили да ги изрека.
Получих много обич и утеха,
намерих щастие и топлина,
съзрях във мрака вярната пътека,
уповавах се на твойта добрина.
През всички тез години майко свята,
аз често наранявах твоето сърце,
затуй сега - за белите коси в отплата
пред тебе падам аз на колене.
© Гълъбина Георгиева All rights reserved.