ОСМИ МАРТ
Осми март, ден най-мил!
Крилете си разперва щъркел белокрил.
Този ден специален е за мама,
за стринка, за леля, също и за баба.
Мила мамо, ти си нещо свято!
Ти си майчина любов в семейно ято!
Ти си майката, чиято
прегръдка по-топла е от лято!
Обичам те, лельо, обичам те, бабо,
но най-много обичам тебе, мамо!
Събужда ме нежен глас:
- Рожбо, само теб обичам аз!
Ралица Костова
© Ралица Костова All rights reserved.