Mar 13, 2016, 6:33 AM

Останах 

  Poetry » Other
327 0 3

Останах безработен, останах без пари,

как да ти помогна? Душата ме боли.

Контейнерите ровя за мъничка троха,

останал сам в моята тъмнина.

Ще чакам светлината с отворени очи,

оставил в сърцето за всички топлина.

Хлябът ми е сладък повярвай не горчи,

останах в душата без капчица злина.

Когато минеш някога от тука,

не се срамувай към мене погледни.

В мен отдавна няма скука,

останал с усмивка през всичките си дни.

Останах както бях, щастлив,

отказах с другите да споря.

Живота всеки казва е фалшив,

не искам Аз за него да говоря.

В.Й.12.03.2016г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??