Останах само със мечти
Останах само със мечти,
мечти несбъднати.
Реалността за мен е само болка -
реалност, пълна със сълзи.
Кой ни раздели, кой ни завидя?
Милиони „обичам те” хвърлих по теб,
а само „не страдай” вятърът ми донесе.
Без теб съм самотен.
Ще страдам, ще викам,
но за кого ли?
Останах само със мечти...
мечти несбъднати.
© Тодор Тодоров All rights reserved.