Mar 13, 2008, 7:28 AM

Остани 

  Poetry » Love
842 0 8
И ти дойде...
Напук на всичко ти дойде...
Напук на моето сърце дойде...
И аз в сърцето си те пуснах...

И ти си тук...
Напук на мен си тук...
Дошъл си всичко да откъснеш
и всичко с себе си да отнесеш...

И няма ден...
Кръгът безмълвно се търкулва...
Във пазвите на тази нощ умира...
И тази смърт посипва се в дъжда...

И куп звезди
в небето ми угаснали безмълвно са...
В ушите глухи твоят глас пищи...
И в писъци разплискани са звуците...

А в моите очи изплува: "Остани"...

© Александра Михалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??