Apr 3, 2005, 7:33 PM

Остани 

  Poetry
968 0 0

Прегърни ме силно...нощта е самота.
Погали ме...някъде навън вали.
Целувай ме...докато спя.
Ела...във мене се гушни.

При другите не ходи,
те са само сенки и лъжи.
Аз само Теб Обичам...Разбери.
Остани...не говори...целуни ме
                         и върви...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??