Nov 5, 2011, 6:34 PM

Остани 

  Poetry » Other
673 0 0

Остани. Въпреки догадките - остани.

Заспи спокоен. Въпреки неразбраното - заспи.

И помисли дали ще останеш и утре,

дали ще заспиш и после, и пак

до изгрева да не се съмняваш в това,

че неразбраното не е лъжа и после

да можеш да вдигнеш глава,

за да видиш своя поглед в мен.

 

© Криста All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??