Dec 28, 2008, 5:17 PM

Остани 

  Poetry
593 0 3

Ще видиш кървава сълза

Стича се по моето лице

След нея пада още една

Отронена от разбито сърце

 

Ще чуеш моя глас в тишината

Търсещ отговор в нощта

Мрак покрива ми само душата

И облива я в самота

 

Ще протягам към теб ръце

Но ще изчезваш щом те докосна

И над мен вече няма небе

Нямам сетива които да изостря

 

Ще разбереш ли колко ще ме боли

Как ще умра без теб сам

Ако някога от живота ми си тръгнеш ти

Оставиш ме в сълзи облян

 

Ще запаля и звездите за твоята красота

Ще накарам слънцето за теб да грее

И лунната светлина ще ни озари с топлина

А вятърът в твоите уши ще запее

 

Ще те обвия с моите ръце

За да събудя в теб деня

Ще целуна твоето лице

За да останеш с мен и през нощта

 

Остани със мен и моля те разбери

Любовта е истина както и сълзите

Не бягай спри се и ме погледни

Повярвай само в мен и във мечтите

 

© Любо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??