Jul 31, 2006, 1:28 AM

Остани до мен 

  Poetry
918 0 2

             Ела в покоите ми принце мой,
             ела при мен - аз искам да съм твоя.
             Ще забравя за честта си тази нощ -
             вземи ме, отведи ме в рая.

             Разкъсай дрехите ми с дива страст,
             целувай тялото ми до полуда,
             покажи ми твойта мъжка мощ -
             накарай ме да тръпна от възбуда.

             Когато слънчев лъч лицето ми докосне - 
             не си отивай, остани при мен,
             притихнала в прегръдката ти да осъмна -
             остани, остани до утрешния ден.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • целувай тялото ми до полуда,
    накарай ме да тръпна от възбуда
    Лъха страст от стиха ти, поздрави!
  • дива, решителна, искаща,..ти ли си това? ...хей,така повече ми харесваш! ...искам да виждам този хъс в теб!!!..
Random works
: ??:??