Бели сенки се скитат в мрачна нощ...
в своята светлина прегръщат черния разкош.
Тихичко проблясват в мрака звезди, някъде цигулка свири...
Красота прелива от две души...
А часовника бие полунощ...
Признание получило едно сърце...
Прегърнато от другото сърце...
И час по час любовта се сгушва...
И като девически екстаз
даровете си по земята пръсва...
Обичам те... завинаги признавам!
Обичам те... на себе си в полунощ те завещавам!
Обичам те... смилълът намирам!
Обичам те... в теб себе си откривам!
Не искам вече маски и лъжи...
Нямам сили пак да плача...
Не искам фалшиви ласки и излъгани мечти...
Заклевам те! Не бъди на сърцето ми палача!
В тази мрачна нощ...
В черния разкош... себе си на тебе завещавам...
И точно в полунощ изпълни ме със страстния си покой!
Обичай ме! Не ме проклинай! Остани завинаги мой!
© Ди All rights reserved.