Mar 28, 2016, 9:59 PM

Оставам 

  Poetry » Love
924 1 12

Ще се върна отново

при онова резенче лято,

където се скрихме от хората.

Ще потъгувам, приятелю.

 

Ще тъгувам за кея, за бриза,

за прохладния смях на вълните,

за лявото джобче на твоята риза,

в което спасявах мечтите си.

 

Ще потъгувам за всички целувки.

За несбъднатите може и да поплача.

И ще следвам последните стъпки

на пияния юлски здрач.

 

И няма да искам, приятелю,

тук да се върна отново.

Зряла диня търкаля лятото.

И не се крием от хората.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??