May 20, 2019, 1:44 AM

Оставете ни 

  Poetry
412 3 5

Оставете ни частица свобода,

оставете ни, недейте я отнема.

Искаме, като децата във игра,

да сломим от раз житейските проблеми.

 

Нека всеки има в своя чуден свят,

цъфнал люляк, бриз попътен и дъгата,

любовта, за да е винаги богат,

светлина и плам, хармония в душата.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??