Feb 4, 2007, 7:16 PM

Остави ме на мира! 

  Poetry
1720 1 4

Остави ме на мира
Живей си живота
Остави ме да живея своя,
за теб повече няма да се боря!

Няма да мисля...
няма да плача...
като скитница по земята
вече няма да се влача!...

Ще ми липсваш отначало,
но без теб по-добре съм...
Благодаря на тези, които ми
го казахте... без вас за къде съм?!

Ще те забравя и после ти ще
се обвиняваш, че си ме загубил...
Ще те забравя и после ти ще мислиш,
че чрез мен, себе си си погубил!...

© Мария Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??