Dec 4, 2018, 9:38 PM

Остров Доброта 

  Poetry » Other
534 0 3

Тази сутрин се обличам в бяло,
ще си сложа даже розовите очила,
в ръката ще държа букетче здравец,
ще посея малко семенце от доброта!

 

Този ден ще се раздавам с много радост,
от щастие венче ще си сплета сама.
Слънчев лъч ще взема от небето ни голямо,
надежда ще раздавам от цялата душа.

 

Нека всеки миг да бъде от усмивки само,
песента от птици ще е нашият сигнал.
Ела със мен и донеси ми обич млада,
заедно да тръгнем към остров Доброта!

 

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??