Осъдена на доживотен труд
във рудниците на духа,
копах навътре и сама
със жаждата за висини
във все по-страшни мрачини
и тялото, разкъсано от самота,
загуби вложената стойност….
Остана навикът ми да дълбая.
© Юлия Шопова All rights reserved.