Oct 8, 2019, 8:00 AM

Осъдени 

  Poetry » Love
1173 10 13

Днес луната забрави за нас.

Не целуна съня ни с усмивка.

Не обсипа нощта с лунен прах

и следите, по които да литнем.

 

Но опъна въже от лъжи,

натежали от хорската злоба

и осъди нощта ни, без пулс,

да будува в невидими орбити.

 

Днес луната забрави за нас.

Не прости всяко наше докосване.

Заглуши онзи блус на кръвта ...

по която се стичаше обич.

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??