May 31, 2018, 10:59 AM

От дон Кихот сега остана само логото.... 

  Poetry » Humour
662 9 21

От дон Кихот сега остана само логото,
на подвизите си със глас се смее,
той рицар е, и смел един от многото,
във Фейсбук той от лаври си живее.

 

И Дулсинея си развява силиконите,
заменя чест и обич тя за лайкове.
Менят се времената и законите.
Подкови няма Росинант, а "Найкове".

 

Осиротели вятърните мелници,
китайски вятър плащат си по сайтове.
И само шепа интернет безделници,
измерват любовта си в мегабайтове.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Благодаря на Георги, (генек), за идеята!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??