Mar 6, 2010, 11:59 AM

От другата страна на ада 

  Poetry » White poetry
1444 0 4

От другата страна на ада

отдавна съм останала сама

да лея сълзи - умея го добре,

но вече чувствам се перде!?

 

Градих прекрасен свят на рая,

а днес живея живот за ада -

да  спра,

да се обърна,

да заплача...

 

е, правя го неспирно аз!!!

 

 Да обрисувам скуката,

да страдам за лъжи,

да лъжа себе си... уви,

отдавна съм постигнала

съвършенство във това.

Плачът е само щрих от ада,

а всъщност раят е бленуван миг,

разстлан във вечност пуста;

ранима е душата ми сега -

разбих тази мечта,

всичко е вече лъжа...

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??