Apr 18, 2015, 11:31 PM

От люлка до здрач 

  Poetry » East forms
568 0 0

От люлка до здрач

ReмaTe

 

Гърда - 

тупти животът в теб!

Заспивам нежно като бебе,

а сънят ми - става мек.

© РемаТе All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??