Oct 16, 2008, 12:10 PM

От много студ усмивката ти горчи.. 

  Poetry » Other
615 0 1

От много студ усмивката ти горчи...

В зори се будиш, разпилян,

със сърце преляло от мечти,

а в очите ти - една болна самота,

сякаш си сънувал... мен!

Иска ми се

Но горчи, когато си го помисля!

Да съм фея мъничка,

да горчи и в моята душа...

Иска ми се...

Но сякаш не допускаш ти,

че част от теб съм вече аз,

че за мен да пишеш можеш,

но не искаш,

че сме двама, а не сами...

И горчи!...

© ДиаНа Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??