May 12, 2009, 12:20 AM

От пепел разпалвай страстта 

  Poetry » Love
590 0 2

Безкрайно аз от тебе се нуждая,

тъй както цветето от слънчеви лъчи.

За ласките горещи безумно аз мечтая,

ела при мен и цялата ме изгори!

 

И нека се превърна в пепел,

от страст докрай да изгоря!

И пак от пепелта разпалвай

страстта във моята душа!

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??