Dec 14, 2022, 10:10 PM

Отпреди 

  Poetry » Landscape
372 0 0
Отпреди
 

Топло ми е и през сезона зима, 
имам летни спомени в тетрадка -
пътят който съм изминала,
топли ветрове и попътен вятър!

 

Събрала съм няколко прегръдки
от обичта на жаркото ми лято
да ги дипля за да не настина
и чая подсладят, за по нататък!

 

Най-хубавото все е предстоящо и
Душата ми е нестихващ стих,
в тетрадката ми има още място -
в целувките ми май ще пишеш ти!

 

Намерим ли се, знай това е пътя
да продължим през студени дни,
отворена е моята тетрадка
тя помни, любовта ни отпреди!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??