Nov 17, 2011, 5:43 AM

От прошка за обич боли 

  Poetry » Love
714 0 9

 

на danigallery - (стих, портрет)

 

"Влюбен залез" мечтае за "Утре"- то,

а "В дъжда" лумва "Пожар от мечти".

"Откраднати мигове" навивам на кутрето...

"Жадни очи"... "Жарава"... "Без сълзи"...

 

Аз "Дивачка" съм в "Приказно бяло".

"Земен ден" ми е "Кръстният път".

"Блус" и "Клетва" "Рисувам" нацяло.

"Самодивски цветя" пак цъфтят...

 

Тежки "Гроздове" късам с "Наричане"

Твоята "Вещица" е "Мъжко момиче".

Знай, "Хазартно" е мойто обичане...

"Не ревнувай", щом с "Прошка" се вричам...

 

"Самодива" съм, "Вярност", "Южнячка"

и "Весталка", и "Орисия", и "Жажда"!

Аз съм "Песен на момиче" и оплаквачката...

Аз съм "Вековна"... "Копнежна"... "Прераждане"...

 

Аз "Наивно" "Танц"-увам " "Молитви"- те

пред "Олтар"-а на "Лунната бездна"...

"Ще съм твоя", "Греховно" политнала...

Ще съм "Пристан", дори и във Звездното...

 

"Седемцветно" "Наздравица" пия,

"Срещу дявола" даже вървя...

"Този вятър" " Есенно" вие...

"До безкрая" "Без тебе" горя...

 

Аз съм "Вино", "Шейтанка" и "Лудост",

"За да бъдеш" " Листопад от звезди"!

"Аз решавам" дали да съм Чудо,

а от "Прошка за обич" - боли...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??