May 29, 2015, 7:05 PM  

От слънчевото време... 

  Poetry
330 0 1

От слънчевото време

нежност ме обзема.

Давам да ме галят,

разрошват и лигавят.

Светя и прегръщам.

Кротувам. Или също

върша, щом се сетя,

глупости на търкалета –

като да мечтая тайно

за тебе и лета безкрайни...

И става ми едно такова...

обичливо по природа

и отвътре ми напира

да се кефя, че съм жива!

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудесно стихче Нинче, и на мен понякога ми идва да върша такива глупости. Поздравления и приятен ден!
Random works
: ??:??