Dec 7, 2021, 2:11 PM

От тебе търся чуден, рунен знак 

  Poetry » Love
758 2 2

    От тебе търся чуден, рунен знак -

пред мене искрено да заблести

и моята надежда вярна пак

да знае, че ме чакаш с обич ти.

 

Оглежда се със жаден взор душата -

    от тебе търся чуден, рунен знак.

Следа невиждайки сега, тъгата

обвива ми сърцето, няма как.

 

Но продължавам в този свят недраг,

към бъдещето сам през дни и нощи.

    От тебе търся чуден, рунен знак

със истинска любов във мен все още.

 

Не се отказвам пред прегради лесно,

сред бури, сред мъгли и в студ, и в мрак.

И всичко утре да е неизвестно -

    от тебе търся чуден, рунен знак.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??