Jun 15, 2007, 10:02 PM

От утробата на любовта 

  Poetry
550 0 1
Не ще с думи любовта да изрека,
не ще погубя я със слова,
не ще на вятъра да я даря,
да я понесе в пустинята насред прахта,
но ще я възкача върху крилете на Пегас
и ще положа върху му копринено седло,
и високо, високо...
там, където светлината на нощта мъжди,
ще сътворим еликсир от слети аури
и ние с тебе бездиханни,
ще умреме за света непреклонен,
с вплетени сърца в едно,
ще се родимe отново в ръцете на Ангела Господен,
а духът ни  излязал от утробата на любовта
във вечността нека оставим да витае.

Дали вселената  усеща вече
как космосът на дива страст ухае?

© Аматерасу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Замисли се за МИГ...
    за Любовта...
    и ще познаеш...
    ВЕЧНОСТТА...
    Но отвъд пъстрата дъга...
    има единствено тъга...
Random works
: ??:??