Oct 19, 2010, 11:25 AM

От зора преродена 

  Poetry
662 0 2

Минало нямам,

от зора съм родена.

Любови не помня,

нито те мене.

 

Нямам за даване,

разграбиха всичко.

Сиротни са дланите,

душицата - нищо.

 

Празни очите,

жадуват копнежи.

Огледало на вяра

и глухи стремежи.

 

Пречистена, виж ме,

мръзна на прага.

Ако стопля дома ти,

възкресил си душата.

 

 

© Емили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??