Apr 3, 2006, 5:59 PM

отчаяна 

  Poetry
811 0 2

Сред сенките на мрака пак сама,

изоставена от майка и баща,

молейки за милостиня

стоя между живота и смърта...

 

Накъдето и да погледна е черен мрак

в душата ми надали ще изгрее слънце пак,

искам да изчезна, да се сркия

и хорски очи повече да не видя...

 

Злото от вътре ме разяжда

сърцето превръща се във камък...

Все сълзи имам в очите
и сняг падна прекалено рано в косите... 

 

 

 

© Ливия Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??