Sep 23, 2015, 11:04 PM

Отдалечаване 

  Poetry
479 0 2

Отдалечаване

 

В коя от всички стъпки

спъвам се и губя ритъм?

С коя от всички думи-кръпки,

в мелодия удавям смисъла?

 

Коя от всички глътки

засяда и задавям се?

Аз все по-безплътен,

към теб вървя и ...

                                    отдалечавам се.

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??