Dec 19, 2013, 8:47 PM

Отдавам ти се 

  Poetry » Love
706 0 2

Прокарвам пръсти сред танцуващите капки

по  голото ти тяло върху мен,

след ноктите оставям нежни шарки

от страст, изписана в сатен.

 

Косите, разпилени по леглото,

наситено със твоя аромат.

Прехапвам устни... после вопъл,

дъхът ти ме събужда като цвят.

 

Ръцете ти са огън от коприна,

покрила тялото ми на вълни,

от устните ти пия медовина,

със нея в мен жената съживи.

 

Извивам се като стеблото на топола

под вятъра на твоята любов.

Сега съм само истината гола.

Обичам те... Отдавам ти се тази нощ...

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много, ама много хубаво!
  • Ехааа. Прекрасна еротика и душевност има в творбата ти. Поздравявам те
Random works
: ??:??