Nov 30, 2020, 11:41 PM

Отдаване... 

  Poetry » Love, Free verse
334 0 0

Отдаване…

 

Ела при мен, хвани ме за ръка.

За мен, хвани се, либе и не ме пускай.

Ела при мен, единствена любов.

Аз гърба ти винаги ще пазя.

 

Ако дъждът не може да спре.

Ако пътищата са безкрай.

Не се натъжавай никога.

Ела при мен, любов моя.

 

Ела при мен, ела и се усмихни.

И пътека от цветя ще разцъфти.

Животът понякога много тежи,

но продължава да е тъй красив.

 

Когато си помислиш, че е край.

Когато те заслепи тъмнината.

Към мен обърни се, мое либе.

В слънцето ще вляза да те осветя.

 

Ако дъгата не се побира в сърцето ти.

Ако сърцето тупти, но дъхът ти спира.

Влей се в мен, като че ли съм море,

ела, ела и ме люби, любов моя.

 

Вдишай ме дълбоко, аз ще те издишам.

Хиляди светулки ще ни обградят.

Затвори очите ми и ме хвани за ръце.

Под лъчите и звездите да се любим.

 

Изведнъж светът се преобръща.

Монетата на късмета се обръща.

Слънцето ще грее и през нощта,

а Луната ще бди над чудото на любовта.

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??