Залягам низко във окопа
и чакам огъня от вас,
но чувам как с налъми тропа,
подкованият от вас Пегас...
Измисляте ми мними грешки...
И чакате от мен провал!
За мен сте малки грешни пешки,
които Господ е създал...
За мене вие сте ментета!
В окопа злоба ви държи!
А тактиката ви приета
не може с мен да издържи!
Вий стреляте по мен с патрони,
но всички те са халосни!
Басирам се за милиони,
че моя "пи-ра" ви вбеси!
Аз знам, че вие сте злобари,
които няма да се спрат...
Не се правете на пъдари,
вървете си по своя път!
11.05.2012 г. София
© Христо Славов All rights reserved.