12.06.2013 г., 8:33 ч.

Отговор на едни безсмислени нападки 

  Поезия » Друга
332 0 3

Залягам низко във окопа
и чакам огъня от вас,
но чувам как с налъми тропа,
подкованият от вас Пегас...

Измисляте ми мними грешки...
И чакате от мен провал!
За мен сте малки грешни пешки,
които Господ е създал...

За мене вие сте ментета!
В окопа злоба ви държи!
А тактиката ви приета
не може с мен да издържи!

Вий стреляте по мен с патрони,
но всички те са халосни!
Басирам се за милиони,
че моя "пи-ра" ви вбеси!

Аз знам, че вие сте злобари,
които няма да се спрат...
Не се правете на пъдари,
вървете си по своя път!


  11.05.2012 г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??