Dec 27, 2012, 12:11 AM

"... оти ние тука сите пуцаме само с халосни патрони!" 

  Poetry » Civilian
612 0 4

вдъхновено от прекрасното изпълнение на Евгени Х. и прекрасните жени, които му написаха сценария <3

 

На думи сме големи. И на пиене.

Заваляме, залитаме - и много знаем.

На чашка сме големи - ще се сбиеме!

Но изтрезнеем ли - и няма що да кажем.

 

На маса знаем много как да спорим.

Но до дела опре ли - куцаме.

Пак смело пълним пушките догоре,

но само с халосни патрони пуцаме.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??