Jul 12, 2007, 11:35 AM

Отишла си е 

  Poetry
793 0 4
Отишла си е

Колко пъти се опитвахме напразно
вплетени да задържим ръцете.
Колко дълго във вазата оставих
подареното от тебе цвете.

Колко пъти с думи най-красиви
залепвахме за кратко любовта.
А след всеки нежен полъх
тя се чупеше на хиляди места.

Колко нощи с маски на лицето
разпалвахме угасналата страст.
Нима огънят ще се запали,
щом порой вали над нас?

Крясъци, лъжи, тревоги
разделяха ни всеки ден.
И ето, днес дори не помня
в теб ли е вината, или в мен.

Колко пъти се опитвахме напразно
с думи да залепим любовта.
Докато ние сме се заблуждавали,
тя отишла си е през задната врата.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??