Jul 5, 2012, 9:31 AM

Откакто ти си тръгна, е така 

  Poetry » Love
957 1 11

Откакто ти си тръгна, е така

 

 

Тъгата ми по теб заля града

и скри отново пътя по между ни.

Откакто ти си тръгна, е така:

останаха без смисъл дни и думи.

 

 

И улиците днес са мълчаливи,

потънали са - в моите сълзи.

А розите в градината ми - сиви,

от мъката ми свели са глави.

 

 

И слънцето над мен неловко грее,

и спомени разпръсква, не лъчи.

А луната - за утеха ме люлее,

пее на скръбта ми да заспи...

 

 

А аз се моля тихо на звездите,

"Как си?" - утре никой да не пита,

че тишина ще засъбаря планините,

тя - дума за това не е открита...

 

 

© Светла Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??