Jan 19, 2013, 9:48 AM

Отключих... 

  Poetry
647 0 17

Отключих без да искам риска,

заключвайки тъгата.

Избяга! Да се върне не поиска

в страха и тъмнината.

 

Избягах с него по път неутъпкан.

Послушах смело вътрешния глас.

Сега по билото на вярата танцуваме,

очаквайки най-истинския час.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??