Aug 4, 2016, 11:19 AM

Откритие 

  Poetry » Phylosophy
441 0 0

              

             Откритие

 

След безброй житейски драми,

всички те  –  игра с ума ми,

аз застинах и открих,

че душа в туй тяло скрих.

 

В нея няма болка, нито спомен

за вината ми в тоз свят огромен.

Тя живее за мига свещен

и крие смисъл съкровен –

 

да победи в тебе и в мен,

да стане светъл тъмният ни ден,

любов да носи по земята,

че тя е скрита в душата.

© Марияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??