Така ми се иска да мога да викам .
Така ми се иска да закрещя.
Така ми се иска злото да ритам.
Така ми се иска терора да спра.
-Не може! - чуваме го още малки.
-Не може! - има норми, има правила.
Не може да твориш, без зли нападки.
Не може без вериги в любовта.
Аз ще се боря, докато не падна.
Аз ще се боря, да мирне света.
Аз ще се боря, човек да не страда.
Аз ще се боря, за красота.
© Пепа Деличева All rights reserved.
който сам чел. Продължавай все така.