Jun 18, 2009, 11:01 PM

Откровение 

  Poetry » White poetry
1136 0 12

                            Защо се мъча,

                            защо да страдам,

                            защо да търся,

                            защо да моля,

                            защо когато един единствен път

                            и аз поискам нещо,

                            остава то в съмнение,

                            оказва се фатална грешка.

                            А болката кой ще утоли,

                            а за любовта ми кой ще ми повярва?

                            Едната нежност ми остана,

                            под груба външност

                            и маниерен тон.

                            Не съм самотен,

                            това е мит,

                            сам си налагам тази клетка.

                            Защото искам поне един единствен път,

                            аз да обичам,

                            аз да желая,

                            аз да горя,

                            на таз любовна клада!

© Петър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??